Απολυμάνσεις , Απεντομώσεις θεσσαλονίκη

Οι απεντομώσεις και απολυμάνσεις μαζί με τις μυοκτονίες που διενεργούνται στο κέντρο της θεσσαλονίκης από την PestScience γίνονται με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Επιπλέον έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μηνιαία συμβόλαια υποστήριξης για καλύτερες τιμές απεντόμωσης και απολύμανσης.

Η εταιρία μας PestScience δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες απεντομώσεων – απολυμάνσεων – μυοκτονιών.

Γιατι απολυμάνσεις στη περιοχή θεσσαλονίκης απο εμάς;

Οι απολυμάνσεις στην θεσσαλονίκη διενεργούνται από την PestScience με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Ας δούμε αναλυτικά ποιά λάθη γίνονται σχετικά με τον όρο απολύμανση σε σχέση με την απεντόμωση. Απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί με χημικά σκευάσματα και μη σε επαγγελματικούς, οικιακούς και δημόσιους χώρους. Πολλές φορές συγχέεται με την απεντόμωση, η οποία αναφέρεται στην καταπολέμηση εντόμων αλλά και με την μυοκτονία που είναι η καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων. Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα από εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας, αλλά και σε περιπτώσεις που γνωρίζουμε την ύπαρξη μικροβίων.

Γιατί συνηθίζεται αυτό; Μα, φυσικά, επειδή υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μείνει επικίνδυνες για την υγεία ακαθαρσίες από τρωκτικά και έντομα στις επιφάνειες του προσβεβλημένου χώρου. Οι απολυμάνσεις εφαρμόζονται κυρίως με Ειδικά Σκευάσματα Απολύμανσης, Ψεκαστήρες Χαμηλής Πίεσης και Νεφελοψεκασμούς.

Οι απολυμάνσεις εφαρμόζονται κυρίως με Ειδικά Σκευάσματα Απολύμανσης, Ψεκαστήρες Χαμηλής Πίεσης και Νεφελοψεκασμούς.

Πότε γίνεται η απεντόμωση – απολύμανση;

Η απολύμανση – απεντόμωση είναι απαραίτητη να γίνεται 2 φορές τον χρόνο (άνοιξη, φθινόπωρο), καθώς αυτές είναι οι περίοδοι κατά τις οποίες τα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής. Βεβαίως, αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η ευρύτερη περιοχή και οι καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία).

Τι κερδίζετε με τις έγκαιρες απολυμάνσεις;

Χώροι στους οποίους υπάρχουν τρόφιμα αλλά και μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, είναι απαραίτητο να διενεργούνται περιοδικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις. Η έγκαιρη απολύμανση προλαμβάνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και γενικά συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε χώρου. Αποφεύγονται έτσι εστίες μόλυνσης και διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα μίας έγκαιρης μυοκτονίας στην Θεσσαλονίκη;

Μία έγκαιρη μυοκτονίας στη περιοχή της Θεσσαλονίκης προλαμβάνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και γενικά συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης. Αποφεύγονται έτσι εστίες μόλυνσης και διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα διαβίωσης. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία, καθώς είναι μηχανικοί φορείς μικροοργανισμών, που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους. Ακόμα, προκαλούν βλάβες στα ηλεκτρικά, αποχετευτικά και υδραυλικά συστήματα, με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι βραχυκυκλωμάτων, πυρκαγιών και πλημμύρων. Μυοκτονία ονομάζεται η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών όπως είναι τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία καθώς είναι φορείς μικροοργανισμών, που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ:

Η εξόντωση των ποντικών και αρουραίων γίνεται με πλάνο ειδικά σχεδιασμένο για τον εκάστοτε χώρο. Η διαδικασία εξόντωσης και περιορισμού τους, γίνεται με την εξής διαδικασία:

  1. Επιθεώρηση χώρων και εντοπισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου

  2. Δημιουργία προστατευτικών δικτύων με δολωματικούς σταθμούς και μηχανικές παγίδες σύλληψης

  3. Διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων για έλεγχο και καταγραφή

  4. Λήψη απαραίτητων ενεργειών για την την οριστική λύση του προβλήματος


Κλείστε Ραντεβού

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοσια Υγεια

Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Μυοκτονίες Θεσσαλονίκη

Η PestScience με έδρα την Θεσαλονίκη αναλαμβάνει απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις σε επαγγελματικούς  χώρους και σε κατοικίες.Απεντομώσεις θεσσαλονίκη - Εξόντωση των Μικροβιων Εντόμων & Τρωκτικών

Ζητήστε τώρα προσφορά & επωφεληθείτε των απαράμιλλης ποιότητας υπηρεσιών και υλικών μας.
Μια επίσκεψη μας θα σας πείσει ότι είμαστε ειδικοί στον χώρο.
απολυμάνσεις θεσσαλονίκη


Ο Αξιόπιστος Συνεργάτης σας

H Pestscience ηγείται στον προληπτικό έλεγχο και την εξολόθρευση παρασίτων σε όλη την Βόροια Ελλάδα. Εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η Pestscience είναι κάτοχος ειδικής άδειας απεντόμωσης & τρωκτικών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απεντόμωση

Έλεγχος και την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων, ερπόντων και βαδιστικών, στον χώρο του ενδιαφέροντος.

απολυμανσεις θεσσαλονικη

Απολύμανση

Απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα.

Μυοκτονια

Μυοκτονία


Πλήρης απαλλαγή του χώρου από τα τρωκτικά τα οποία είναι κινδύνος της δημόσιας υγείας λόγω της μετάδοσης σοβαρών ασθενειών
.

Απωθηση Ερπετων - Πτηνων

Απώθηση Ερπετών - Πτηνών


Προστασία από τα πτηνά που δημιουργούν προβλήματα στα κτήρια.
Προστασία από τα φίδια σε αστικές
και βιομηχανικές περιοχές.


ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΦΕΤ

Αναλαμβάνουμε την υγειονομική κάλυψη επιχειρήσεων με πλήρως ενημερωμένο και έγκυρο φάκελο απεντόμωσης-μυοκτονίας με προδιαγραφές ασφαλείας τροφίμων HACCP.

 

Ο φάκελος περιλαμβάνει κάθε απαιτητό έγγραφο από ΕΦΕΤ, υγειονομικό, κτηνιατρικές υπηρεσίες και κάθε άλλο δημόσιο φορέα.

 

Ερχόμαστε στον χώρο σας για αυτοψία του προβλήματος, εκτελούμε τις απαραίτητες εφαρμογές και εξοπλίζουμε την επιχείρησή σας με παγίδες δημιουργώντας ένα απροσπέλαστο δίκτυο για έντομα και τρωκτικά. 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

apolymanseis


Απεντομώσεις στην Θεσσαλονίκη

Για Επιχειρήσεις & Κατοικίες
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φπα

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ


ΑΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

από

25 €

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣΑΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ
Ε.Φ.Ε.Τ


ΑΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Εταιρικών & Οικιακών πελατών

ΚΛΕΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Οι περιοχές είναι: Εύοσμος, Κορδελιό, Ηλιούπολη, Σταυρούπολη, Νεάπολη, Πολίχνη, Ωραιόκαστρο, Ευκαρπία, Αμπελόκηποι, ασβεστοχώρι, Εξοχή, Χορτίατης, Πανόραμα, Πυλαία, Κέντρο, Τούμπα, Χαριλάου, Μαρτίου, Βούλγαρη, Καλαμαριά, Κρήνη, Αρετσού, Μίκρα, Θέρμη, Διαβατά, Μενεμένη, Συκιές, Άγιος Παύλος, Τριανδρία, Πεύκα, Ρετζίκι, Φίλυρο, Σίνδος, Ιωνία, Καλοχώρι, Νέα Μαγνησία, Μηχανιώνα, Άσσηρος, Λαγκάδας, Κολχικό. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΠΕΥΚΑ, ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ, ΚΑΡΔΙΑ, ΤΡΙΛΟΦΟ, ΠΛΑΓΙΑΡΙ, ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΜΙΚΡΑ, ΘΕΡΜΑΙΚΟ, ΠΕΡΑΙΑ, ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΜΥΓΔΟΝΙΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΞΙΟ, ΕΧΕΔΩΡΟ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΒΕΡΤΙΣΚΟ, ΚΑΛΛΙΝΔΟΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑ, ΛΑΧΑΝΑ, ΣΟΧΟ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ