Απολύμανση

Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας πάντα με την επίβλεψη Γεωπόνου. Ενώ πάντα δίνονται οι απαραίτητες συμβουλές προς το προσωπικό τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή μας.

Η Απολύμανση αναφέρεται στην απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα με την χρήση Φυσικών, Χημικών ή άλλων μέσων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Στόχος της Απολύμανσης (Μικροβιοκτονία) είναι η μείωση του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, μιας επιφάνειας, ενός αντικειμένου σε αποδεκτά επίπεδα. Με την Απολύμανση επιτυγχάνουμε δραστική μείωση των νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.α.) οι οποίοι μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

Η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών είναι απαραίτητη σε χώρους αυξημένης συνάθροισης όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς, κ.α. όσο και σε χώρους εστίασης, χώρους παραγωγής / επεξεργασίας / τυποποίησης τροφίμων, κ.α.

Η Απολύμανση πραγματοποιείται, αφού πρώτα έχει προηγηθεί σχολαστική καθαριότητα, με την χρήση ψεκαστικών μέσων (ψεκαστήρων ή εκνεφωτών) για την καλύτερη εξάπλωση του απολυμαντικού μέσου. Οι χώροι μετά την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία ώρα, χωρίς να απαιτείται πλύσιμο.

 

 Τι πρεπει να κανω ?

Μετά το τηλεφώνημά σας για απολύμανση, το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα επισκεφθεί άμεσα το χώρο σας για διάγνωση του προβλήματος. 
Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απολύμανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.
 Μην διστάσετε, οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημά σας, να ζητήσετε συμβουλές από τους ειδικούς μας για κάθε είδους απολύμανση και ριζική καταπολέμηση των παρασίτων.

 Η απολύμανση πραγματοποιείται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης όπως σχολεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, κ.ά με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων , βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Οι χώροι μετά την εφαρμογή παραδίδονται στείροι από παθογόνους μικροοργανισμούς διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον με υψηλά επίπεδα υγιεινής.

Μέθοδοι αντιμετώπισης

H εφαρμογή αυτή ενδείκνυται για την κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών όπως έπιπλα, είδη υγιεινής, πατώματα κ.α.

H εφαρμογή αυτή ενδείκνυται για την ολική κάλυψη κλειστών χώρων.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο απόλυτα οικολογικό σύστημα απολύμανσης το οποίο ενδείκνυται για όλα τα είδη των επιφανειών, υφασμάτων ακόμη και για στρώματα. Καταπολεμά και εξαλείφει κοριούς και τα αυγά αυτών, ψύλλους, ψείρες, και άλλους μικροοργανισμούς όπως ακάρεα, βακτήρια, κ.α. Είναι μια συσκευή η οποία διοχετεύει ξηρό ατμό υψηλής θερμοκρασίας (180°C) και συνδυάζεται με την χρήση αλκοόλης για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα απολύμανσης. ΔΕΝ χρησιμοποιούνται χημικά ή εντομοκτόνα σκευάσματα.

Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη