Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ

PEST SCIENCE

Η Pest Science με έδρα την Θεσσαλονίκη είναι μια εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον έλεγχο παρασίτων που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας, (Απεντομώσεις-Απολυμάνσεις-Μυοκτονίες), Δημόσια Έργα). Η εταιρεία χρησιμοποιεί εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, έχοντας σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, πάντα σε προσιτές τιμές.

Η εταιρία μας ξεκίνησε από τον Γεωπόνο Αλέξανδρο Εμοφρομίδη, την πορεία της στον χώρο της εξυγίανσης σε συνεργασία με μικροβιολόγους, γεωπόνους, χημικούς και άλλους επιστήμονες. Έγινε εργολήπτρια δημοσίων και ιδιωτικών έργων με πρωτοποριακές μεθόδους, παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα για όλων των ειδών τις εγκαταστάσεις (βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, χώρους αποθήκευσης και μεταφοράς, ξενοδοχεία, κατοικίες κ.α.). 

Συγκεκριμένα, το προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε είδους παράσιτο, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων – IPM Integrated Pest Management. Συμβαδίζοντας πλήρως με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, την Νομοθεσία και τις απαιτήσεις των συστημάτων HACCP , ISO. Έτσι το δικό σας πρόβλημα είναι για μας ξεχωριστή περίπτωση και αντιμετωπίζεται ακριβώς έτσι επιτυγχάνοντας οριστική επίλυση.

Άδεια Λειτουργίας
 

Σύμφωνα με το Νόμο 3919/2011 η PESTSCIENCE κατέχει την απαραίτητη ειδική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με σκοπό την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους με Α/Α Νο :4958
http://wwww.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=1392

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η πολυετής πείρα με τον άριστο εξοπλισμό μας και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουμε υπηρεσίες κάθε είδους απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας και μάλιστα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

H PestScience ηγείται στον προληπτικό έλεγχο και την εξολόθρευση παρασίτων σε όλη την την Βόροια Ελλάδα. Εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες, φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, τεχνικές απεντομώσεων – απολυμάνσεων –  μυοκτονιών.

 

- 01
Ποιότητα & Οικονομία

Η ιδιαιτερότητα και η δύναμη της PestScience βασίζεται στην υψηλή ποιότητα υπηρεσίας, στην υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών της σε συνδυασμό με τα προσιτά κοστολόγια.

- 02
Προστασία για το Κύρος σας

Παρέχουμε Αποτελεσματικές υπηρεσίες προσφέροντας Υγιεινή και Ασφάλεια σε χώρους παραγωγής και αποθήκευσης προϊόντων, διασφαλίζοντας τη φήμη και το κύρος των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται.

- 03
Εγκεκριμένα Σκευάσματα

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εγκεκριμένα σκευάσματα σε κάθε εφαρμογή μας, φιλικά τόσο προς τον άνθρωπο όσο και προς το περιβάλλον.

- 04
Μεθοδικότητα
Αποτελεσματικότητα

Η οργάνωση, ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα, η εντιμότητα, η εχεμύθεια, η προστασία της ιδιοκτησίας και η ολική ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας μας.

- 05
Επίβλεψη Γεωπόνου

Υπό την επίβλεψη του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Αλέξανδρου Εμοφρομίδη, Γεωπόνου φυτικής παραγωγής, εξυπηρετούμε ακόμα και τις πλέον απαιτητικές περιπτώσεις.

- 06
Δημόσιοι & Iδιωτικοί χώροι

Ανταποκρίνεται στις ανάγκες δημοσίων φορέων και ιδιωτών, για μόνιμη απαλλαγή παρασίτων & τρωκτικών, χρησιμοποιώντας άκρως εξειδικευμένες τεχνικές.