ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ “ψιλή”

✅H κατσαρίδα Blattella germanica γνωστή ως μικρό κατσαριδάκι, ψιλή κατσαρίδα ή κατσαριδάκι κουζίνας είναι ένα μικρό είδος κατσαρίδας που συναντάμε στους εσωτερικούς χώρους κατοικιών και καταστημάτων εστίασης και περισσότερο στις κουζίνες και τις τουαλέτες.

✅Η ψιλη κατσαριδά αγαπά τη ζέστη, την υγρασία και την ασφάλεια. Την βρίσκουμε να φωλιάζει κοντά ή μέσα σε ηλεκτρικές συσκευές (φούρνους, μοτέρ ψυγείων, φούρνους μικροκυμάτων, καφετιέρες, τοστιέρες, πρίζες, συρτάρια , ράφια κλπ.), σχισμές, χαραμάδες και σημεία όπου υπάρχει αφθονία τροφής, υγρασίας και προστασία.

✅Η ψιλη κατσαρίδα κρύβεται κ αποφεύγει την ανθρώπινη παρουσία και συνήθως γίνεται αντιληπτή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για αυτό το λόγο η καταπολέμηση των κατσαρίδων αυτού του είδους γίνεται με την εφαρμογή δολωμάτων σε μορφή gel σε στοχευμένα σημεία της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου (ιδιαίτερα σε σημεία που παρέχουν υψηλή θερμοκρασία και υγρασία) σε συνδυασμό με κατάλληλα μη ερεθιστικά εντομοκτόνα ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Η  Pestscience εγγυάται οριστική λύση της προσβολής με μια εφαρμογή σε κάθε επαγγελματικό κ οικιακο  χώρο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *