Απολυμάνσεις , Απεντομώσεις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι απεντομώσεις και απολυμάνσεις μαζί με τις μυοκτονίες που διενεργούνται στο κέντρο της θεσσαλονίκης από την PestScience γίνονται με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Επιπλέον έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μηνιαία συμβόλαια υποστήριξης για καλύτερες τιμές απεντόμωσης και απολύμανσης.

Η εταιρία μας PestScience δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες απεντομώσεων – απολυμάνσεων – μυοκτονιών.

Γιατι απολυμΑνσεις στη περιοχΗ θεσσαλονΙκης απΟ εμΑς;

Οι απολυμάνσεις στην θεσσαλονίκη διενεργούνται από την PestScience με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Ας δούμε αναλυτικά ποιά λάθη γίνονται σχετικά με τον όρο απολύμανση σε σχέση με την απεντόμωση. Απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί με χημικά σκευάσματα και μη σε επαγγελματικούς, οικιακούς και δημόσιους χώρους. Πολλές φορές συγχέεται με την απεντόμωση, η οποία αναφέρεται στην καταπολέμηση εντόμων αλλά και με την μυοκτονία που είναι η καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων. Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα από εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας, αλλά και σε περιπτώσεις που γνωρίζουμε την ύπαρξη μικροβίων.

Γιατί συνηθίζεται αυτό; Μα, φυσικά, επειδή υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μείνει επικίνδυνες για την υγεία ακαθαρσίες από τρωκτικά και έντομα στις επιφάνειες του προσβεβλημένου χώρου. Οι απολυμάνσεις εφαρμόζονται κυρίως με Ειδικά Σκευάσματα Απολύμανσης, Ψεκαστήρες Χαμηλής Πίεσης και Νεφελοψεκασμούς.

Οι απολυμάνσεις εφαρμόζονται κυρίως με Ειδικά Σκευάσματα Απολύμανσης, Ψεκαστήρες Χαμηλής Πίεσης και Νεφελοψεκασμούς.

ΠΟτε γίνεται η απεντΟμωση – απολΥμανση;

Η απολύμανση – απεντόμωση είναι απαραίτητη να γίνεται 2 φορές τον χρόνο (άνοιξη, φθινόπωρο), καθώς αυτές είναι οι περίοδοι κατά τις οποίες τα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής. Βεβαίως, αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η ευρύτερη περιοχή και οι καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία).

ΤΙ κερδΙζετε με τις Εγκαιρες απολυμΑνσεις;

Χώροι στους οποίους υπάρχουν τρόφιμα αλλά και μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, είναι απαραίτητο να διενεργούνται περιοδικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις. Η έγκαιρη απολύμανση προλαμβάνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και γενικά συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε χώρου. Αποφεύγονται έτσι εστίες μόλυνσης και διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

ΠοιΑ εΙναι τα πλεονεκτΗματα μίας Εγκαιρης μυοκτονΙας στην ΘεσσαλονΙκη;

Μία έγκαιρη μυοκτονίας στη περιοχή της Θεσσαλονίκης προλαμβάνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και γενικά συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης. Αποφεύγονται έτσι εστίες μόλυνσης και διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα διαβίωσης. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία, καθώς είναι μηχανικοί φορείς μικροοργανισμών, που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους. Ακόμα, προκαλούν βλάβες στα ηλεκτρικά, αποχετευτικά και υδραυλικά συστήματα, με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι βραχυκυκλωμάτων, πυρκαγιών και πλημμύρων. Μυοκτονία ονομάζεται η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών όπως είναι τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία καθώς είναι φορείς μικροοργανισμών, που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ:

Η εξόντωση των ποντικών και αρουραίων γίνεται με πλάνο ειδικά σχεδιασμένο για τον εκάστοτε χώρο. Η διαδικασία εξόντωσης και περιορισμού τους, γίνεται με την εξής διαδικασία:

  1. Επιθεώρηση χώρων και εντοπισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου

  2. Δημιουργία προστατευτικών δικτύων με δολωματικούς σταθμούς και μηχανικές παγίδες σύλληψης

  3. Διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων για έλεγχο και καταγραφή

  4. Λήψη απαραίτητων ενεργειών για την την οριστική λύση του προβλήματος


Κλείστε Ραντεβού

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *